garrett-parker-2jyxADdd2t4-unsplash
Praktijk Lily Streng
annelies-geneyn-bhBONc07WsI-unsplash

Over mij

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in hoe ik anderen kan helpen.

Na de middelbare school heb ik gekozen voor een opleiding als ergotherapeute en heb als zodanig gewerkt. Het mooie van dat beroep vind ik het oplossingsgerichte te combineren met de mogelijkheden die mensen nog wel hebben. Kijken naar wat er wel is in plaats van wat er niet meer kan. Maar na verloop van tijd miste ik hier iets in, had het idee dat er meer zou moeten zijn en dat ik op een andere, voor mij toen nog niet duidelijke, manier mensen beter zou kunnen helpen.

Maar hoe en wat……

Ik heb altijd het gevoel gehad dat de antwoorden meer in de mensen zelf zaten dan in de pillen en poeders die ze werden toegediend, het lichaam heeft een zelf genezend vermogen en een intelligentie waar vaak geen gebruik van wordt gemaakt. Ook mijn lichaam maakte me duidelijk dat ik iets anders/meer zou kunnen doen, en na een periode van bezinning en ontdekken wat het dan is waar ik verder mee wilde kwam er van alles op mijn pad. Op mijn pad kwamen Quantum Touch en EFT.

Eyeopeners

Ik leerde heel veel over energie; alles heeft een trilling en wanneer er een verstoring is in het energiesysteem dan resulteert dit in negatieve emoties.

Wat een eye opener was dat voor me! En daar wilde ik toen veel meer van weten en vooral ook hoe dit te gebruiken! Het is ontzettend leuk om iemand te laten ervaren dat de geblokkeerde energie weer kan stromen en dat allerlei klachten, van psychische tot fysieke aangepakt kunnen worden. En hoe mooi is het dat je door deze techieken toe te passen het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer geactiveerd wordt . En het mooiste vind ik dat zowel Quantum Touch als EFT zelfhulp technieken zijn. Wanneer ik je technieken heb geleerd, kun je het zelf toepassen, in elke situatie waarin je de emotie weer voelt. 

Ik geloof in kennis en kwaliteit en dat het noodzakelijk is om mensen gedegen en op de juiste manier iets aan te bieden. Mezelf blijven ontwikkelen en de ontwikkelingen binnen Quantum Touch en EFT blijven volgen zijn voor mij belangrijk om dit verantwoord toe te kunnen blijven passen.

Inmiddels heb ik een eigen praktijkruimte aan huis waar ik op een veilige prettige manier kan aanbieden wat ik doe.

Dit ben ik ook:

* Lekker potje tennissen  *  Luisterend oor  * Altijd glutenvrij  *  Vertrouwen  *  Begripvol   * Goede wandeling  * Geduldig  * Creatief  *  Tactvol   * Gevoelig  *  Positief  * Sociaal  * Wintersportvakantie * Voorzichtig  * Eerlijk  * Ruimdenkend  * Nieuwe recepten koken *  Bescheiden  *  Zelfinzicht  * Flexibel *  Moestuinfan  *

Lily Streng Quantum Touch

Ben je benieuwd of ik je kan helpen? Neem gerust contact met me op.